Vijesti

Objavljeno: 24.5.2018.

Javni poziv svim zainteresiranim stranama i sudionicima na tržištu na dvodnevnu radionicu u suradnji ENTSO-E i implementacijskih projekata TERRE, MARI, PICASSO i IGCC.

TERRE, MARI, PICASSO, IGCC projekti i ENTSO-E sa zadovoljstvom pozivaju sve zainteresirane strane i sudionike na tržištu na dvodnevnu radionicu koja će se održati 20. i 21. lipnja 2018. godine u prostorijama ENTSO-E-a u Bruxellesu.

Cilj događaja je prezentirati i raspraviti slijedeće teme: 

  • aFRR Implementation Framework (implementacijski okvir za Europsku platformu za razmjenu energije uravnoteženja iz rezervi za ponovnu uspostavu frekvencije s automatskom aktivacijom) 
  • mFRR Implementation Framework (implementacijski okvir za Europsku platformu za razmjenu energije uravnoteženja iz rezervi za ponovnu uspostavu frekvencije s ručnom aktivacijom) 
  • IN – IGCC novosti 
  • RR – TERRE novosti 
  • Određivanje cijena, obračuna i namjene aktivacije (Pricing, Settlement and Activation purposes) 
  • Usklađivanje obračuna odstupanja (Imbalance Settlement Harmonisation)

Detaljni dnevni red kao i pripadajući materijali bit će distribuirani naknadno.

U slučaju da ste zainteresirani za sudjelovanje na radionici, fizički ili video vezom, potrebno je prijaviti se na sljedećoj poveznici: Workshop on balancing.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo vas da potvrdite svoj dolazak, zaključno s 15. lipnja. Nakon tog datuma primit ćete obavijest koja potvrđuje vaše sudjelovanje. U slučaju prijave većeg broja ljudi od maksimalnog broja, primjenjivat će se pravilo da prednost imaju prvo prijavljeni uz ograničenje na jednu osobu po kompaniji.

U slučaju potrebe za više informacija, molimo da se obratite na adresu e-pošte gonzalo.morollon@entsoe.eu